Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Промяна в бройката за елиминации - Белот

Промяна в бройката за елиминации - Белот

Алфа 26 юли 2021

Темата е относно промяната на местата за елиминации на 64 и защо тя не е удачна на този етап.
1. Местата не се запълват
2. Част от партиите започват от втора игра, което е некоректно спрямо останалите участници
3. Хората масово не са склонни да играят 6 поредни игри.
Предложения:
1. Дневните елиминации да се върнат на 32
2. Вечерните елиминации да се върнат на 32 и да се организират втори елиминации с различен час (примерно 20.00 записване) и 16 места - 4 игри.

Надявам се предложението ми да бъде обсъдено в екипа и при колебания в идеята да се пусне подходяща анкета. емотикона


bandalovski 26 юли 2021

Много добро решение защото в 20ч.хората са още по вън и нее лошо към 21ч. Да се направи 1 по малък турнир за закъснели те поне за лятото ще има успехи

franki11 26 юли 2021

Като бяха 32,на секундата свършваха местата. Не мисля, че е удачно.

_Amore_Mio_ 27 юли 2021

Верно, че нямаше места за всички, но поне беше по-справедливо. Сега се пълни до 40 и толкоз. Някой път заради 1 двойка пускат големия

_KOTE_ 27 юли 2021

Напълно подкрепям предложението на алфа защото турнира в сегшния му вид просто не е справедлив спрямо участниците и 6 игри една след друга са натоварващи.
Проблемът с дневния турнир е още по-голям-
Току що погледнах списъка със записаните- 86 души в 12,50ч !
Когато се регистрирах в сайта 2014 турнирът беше на две групи А и Б и САМО в група А където играех имаше по над 300 записани играчи дневно. Направете си сметката сами колко са били в група Б с оглед на това че играчите със зелен рейт са много повече от тези с червен- вероятно са били над 600 души т.е дневно са участвали поне 900 души общо в дневния турнир.
На фона на тези цифри записаните днес 86 души са направо плачевна картинка в ОБЩ турнир, без групи.
Предложенията ми за подобряване на дневия турнир са следните-
1.Отпадане на ВИПА-а. Това автоматично ще доведе повече участници в турнира.
2.Връщане на групите А червен до средата и група Б под средата на галгата. Всички които са опитвали да играят в турнира знаят че в момента там има начинаещи играчи в БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА.
А турнир да се превръща в учебен център е не само несериозно а е направо смехотворно.
3.Намаляване на игрите от 10 на 7-8 защото дори 2014 когато съм се класирала в топ 3 ми е отнемало висене на компа почти по цял ден. Отегчително е.
4.Записи на игрите подобно в елиминации за да се вижда кои са донорите и кой как е спечелил турнира.Защото много от играчите там печелят по нечестен път с донори.

Liter_Djak 27 юли 2021

подкрепям предложението на алфа емотикона

franki11 27 юли 2021

С тези анкети се превърнахме на народно събрание. Още повече не са показател за обществените настроения, защото всички знаем как може да се гласува от 10 човека с 56 профила. За да се задоволят капризите на шепа хора, има опасност да се отблъсне по-голямата част от масата, които са тук за да се забавляват, а не да се доказват (незнайно на кого) и да се бият на живот и смърт. Предлагам да се съсредоточим в добрите промени, а не все да търсим под вола теле. Трябва да се търси начин да се привличат повече хора на турнир, а не да се вземат мерки как да се ограничат. Ако админите искат да угодят на "майсторите" предлагам да им направят елитен турнир само за тях, и да си играят и чакат ако искат 5 дена. Може и супер Вип,, само за най-големите разбирачи. И да ни оставят на нас, току що проходилите в белота, да си къса е главите в турнира за простосмъртни.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 802 Мнения: 21076
Премахни рекламата